Referenties

De Slimme Jongens:

Ik ben nu ruim een jaar in gesprek met Mark Tetteroo en ben erg blij met zijn coaching. In het begin was ik sceptisch over een coach die geen inhoudelijke kennis heeft van mijn vakgebied, echter al snel kwam ik erachter dat het helemaal niet gaat over deze kennis, die had ik immers zelf al.
Een coach laat je juist de dingen zien die je zelf niet ziet, net als een zwemcoach je kan laten zien dat je een beweging niet helemaal af maakt, kan een businesscoach je laten zien waar je kansen laat liggen. Hij zegt nooit wat ik moet doen, maar laat het mij juist zelf zien door de juiste vragen te stellen. Of het nu gaat om het aannemen van personeel, de keuze voor het nieuwe marketingbedrijf of een lastig gesprek met een klant, Mark geeft mij de juiste handvatten om dit krachtiger en effectiever te doen. En als je denkt ik kan het nu zelf wel, weet hij je steeds weer te prikkelen om anders naar zaken te kijken, zodat ik mijzelf opnieuw moet uitvinden.
Ons bedrijf is in 14 maanden uitgegroeid van 3 naar 12 medewerkers, dit kan alleen door steeds opnieuw kritisch aan je bedrijf te werken en niet alleen in het bedrijf werkzaam te zijn. Ik ben ervan overtuigd dat Mark hier positief in heeft bijgedragen, doordat hij mij liet zien wat ik zelf niet zag en mij heeft geholpen om een effectief en krachtiger persoon te zijn in alle situaties.

Erling Haverkamp:

Als CEO is leiderschap belangrijk. Mark helpt mij en daarbij mijn werknemers om hierin in uit te blinken. Dit heeft direct effect gehad op de daadkracht van mijn organisatie.

Daarbij is Mark goed in het onderscheid maken in bepaalde vraagstukken. Hierdoor is het makkelijker om knopen door te hakken.

Hij is niet bang om je te confronteren waarbij andere dat niet doen. Hierdoor krijg je inzichten die je direct kan toepassen in de praktijk.

Als je sneller resultaat wilt boeken en een efficiëntere leven stijl wil is Mark “your man”.


Laura Vlasblom – Sales Manager:

In mijn nieuwe functie als sales manager kreeg ik de kans aangereikt om met Mark te gaan werken.

Ik heb deze kans aangegrepen en Mark heeft mij in ieder gesprek weer tot nieuwe inzichten gebracht en handvatten aangereikt welke mij efficiënter, duidelijker en krachtiger maken in mijn functioneren, zowel zakelijk als privé.
Mark laat je anders tegen dingen aankijken en doordat hij de juiste vragen stelt kom je zelf al tot een goede oplossing en/of conclusie.

Ik raad iedereen Mark aan die zijn/haar business en zichzelf naar een next level wil tillen.

Roel:

Terugkijkend op werken met Mark kan ik maar 1 ding zeggen: goud!

Mark doet wat hij zegt en zegt wat hij doet. Hij is extreem gecommitteerd en haalt datzelfde in jou naar boven. De afgesproken resultaten hebben we allemaal behaald én geheel onverwacht heb ik weer veel meer plezier gekregen in het ondernemen. Wat mij het meest is bijgebleven is dat Mark keer op keer in staat is om door te gaan en te leveren! Als jij denkt dat het genoeg is heeft Mark nog een standje 11 voor je in petto.

Mark haalt dus het absoluut beste in je naar boven. Ben je op zoek naar iemand die resultaat levert dan moet je bij Mark zijn.

Claudia:

Het werken met Mark, het werken aan mezelf en mijn business met de begeleiding van Mark, heeft een enorme impact gegeven. Mijn omzet is gelijk de eerste maand verviervoudigd. Ik ben slagvaardiger aan het werk. Ik weet wat mijn doelen zijn, wat ik wil bereiken en hiervoor moet ik zichtbaar uit mijn comfortzone komen. Dit is niet altijd makkelijk. Dankzij de coaching van Mark weet ik nu wel wat ik moet doen om mijn doel te bereiken. Als je dan op papier ziet staan dat je omzet gelijk al verviervoudigd is dan kan ik niks anders zeggen dan; ga met Mark aan de slag als jij dit ook wil gaan bereiken. Ja, ook als je net zoals ik een kleinere praktijk of klein bedrijf hebt.

Matthew:

Door kritische en directe vragen heeft Mark me geholpen situaties en of problemen op een andere manier te bekijken. Hierdoor worden zaken helder en eenvoudig en kwam ik vaak tot de conclusie dat er slechts een beslissing genomen dient te worden. Het daardoor af kunnen ronden van zaken geeft energie om nieuwe dingen te ondernemen.

Melanie:

Voor eenieder die wil gaan voor vooruitgang, kan ik werken met Mark aanraden!

Mark laat je bewust worden van je eigen gedrag en laat je inzien hoe het anders kan. Hij laat het je vervolgens toepassen en het verschil ervaren.

Hij was mijn stok achter de deur, die ik nodig had om binnen korte tijd vooruitgang te kunnen boeken. Door hem KOM je daadwerkelijk tot actie, in plaats van hier alleen maar aan te denken. Mijn eindeloze to do list kon eindelijk worden opgeschoond. Alsof je wordt gereset. Hierdoor kwam er opnieuw ruimte voor creatief en constructief nadenken en dus vooruitgang.

Praten met Mark kan confronterend zijn, want je krijgt een spiegel voorgehouden. Doordat hij je niet meteen de oplossingen aanreikt, maar ze je zelf laat vinden, voelt het resultaat meer “duurzaam”. Mark is heel eerlijk en heeft gelukkig ook humor. Als je je aan hem kunt overgeven word je doelgerichter, daadkrachtiger en daarmee meer succesvol!

Mira:

Werken met Mark? Een eerlijke en directe manier van coaching waardoor je eerlijk naar jezelf gaat kijken en de juiste groeikeuzes gaat maken.

Mike:

Voor mij is de coaching met Mark confronterend en verhelderend geweest en een echte aanrader voor elke ondernemer. Mark Tetteroo is een garantie voor succes.